Ēdienkarte

vasaras ēdienkarte SALĀTI UN UZKODAS

Siltie ceptas pīles krūtiņas salāti

Ar Kuskusu, Svaigiem Salātiem Un Mango – Čili Mērci

€ 10.00

LAŠA "CARPACCIO"

Plānas Zivs Šķēlītes Citronu Sulas Mērcē Ar Zaļajiem Salātiem Un Garnelēm

€ 13.00

Liellopa "CARPACCIO"

plānas gaļas šķēlītes ar erukas salātiem un cietā siera šķēlēm

€ 12.00

CĒZARA SALĀTI

ar ķiploku sviestā ceptām tīģergarnelēm
ar grilētu vistas fileju
ar fritētām bekona šķēlēm

€ 10.00
€ 8.00
€ 8.00

Svaigu dārzeņu buķete ar "fetaki" sieru

“Vidusjūras gaumē” un zaļumu – olīveļļas mērci

€ 7.00

Ķiploka grauzdiņi podiņā ar siera - ķiploku mērci

€  5.00

garšvielās marinēti, cepti vistu spārniņi

ar saldo čili mērci

€  6.50

fritēti kalmāru un sīpolu gredzeni

mērce pēc izvēles – ķiploku, čili vai majonēze

€  6.50

zupas

Tīģergarneļu - grenlandes garneļu virums

“taizemes gaumē” ar vēžu astītēm, sēnēm, puraviem un kokospienu

€ 12.00

Pikantā tomātu - lēcu zupa

ar krējuma -mārutku piku un cieto sieru

€ 8.00

Vistas - dārzeņu zupa

ar rīsu nūdelēm

€ 7.50

lustīgā burkānu un spinātu krēmzupa

ar putotu krējuma “micīti”

€ 7.00

KARSTIE ZIVJU ĒDIENI

Uz restēm cepta sviesta zivs fileja (eskolārs)

ar biešu biezeni, bazilika pesto mērcē ceptiem kartupeļiem un  seleriju – citrona salātiem

€  16.00

cepta laša fileja

ar kokteiļgarnelēm un spinātiem; pasniedz ar karamelizētiem dārzeņiem un kaperu ogu – pesto mērci

€ 17.00

Cepta piekrastes mencas fileja

ar dārzeņu relišu, zaļo zirnīšu biezeni un pērļu grūbām ar kaltētiem tomātiem

€ 14.50

Vidusjūrā audzētas melnās mīdijas

čaulās, sautētas tomātu – ķiploku mērcē ar baltvīnu

€ 13.00

KARSTIE GAĻAS ĒDIENI

Liellopa ciskas steiks

ar rozā piparu mērci; pasniedz ar fritētiem saldajiem kartupeļiem, ceptu ķiploku, tomātu un karamelizētiem sīpoliem

€ 25.00

Kļavu sīrupā glazēta, uz restēm cepta cūkgaļas karbonāde

ar kauliņu; pasniedz ar ceptiem kartupeļiem ar sieru, saldu sīpolu biezeni un adžikas krēmu

€ 16.00

Cepeškrāsnī gatavota, garda vistas fileja

panēta gremolatā; pasniedz ar kartupeļu gratinu, dārzeņu žiļjēnu un zilā siera mērci

€ 15.00

Šmorētas cūkgaļas ribiņas

ar zaļumu sviestā ceptām sezonas dārzeņiem pildītām kartupeļu laiviņām un tumšo timiāna mērci

€ 16.00

Krāsnī apcepta, maiga pīles krūtiņa

ar kartupeļu – burkānu biezeni, apelsīnu marmelādes mērci un marinētām bietēm

€ 17.00

pastnieka mājas īpašie ēdieni

"Pikantās vēstulītes"

cepti, pildīti buļļa pauti ar dārzeņu spageti un “Pastnieka mājā” gatavotu grilmērci

€ 14.00

Pastnieka Arvīda iecienītā "BUKSTIŅA"

biezputra ar kūpinātas gaļas – sīpolu zosti

€ 8.00

Kartupeļu pankūkas

ar karstiem sēņu salātiem un zaļumu krējuma mērci

€ 8.00

Viegls cāļa buljons

ar pikantiem, kraukšķīgiem vistas gaļas pīrādziņiem

€ 5.00

"LIEPĀJAS MENCIŅI"

apdūmota menca ar kartupeļiem, sīpoliem un dillēm saldajā krējumā, sacepta keramikas podiņā

€ 11.00

DESERTI

Maiga baltās šokolādes siera kūka

ar ķiršiem un kivi mērci

€ 5.00

Kārtainās mīklas bļodiņA

ieceptas karstas ogas ar olu krēmu; pasniedz ar pašu gatavotu plombīra saldējumu

€ 5.00

Sātīgais krēms brulē

ar kazenēm un grauzdētu brūnā cukura griljāžu

€ 5.00

Zemeņu - vaniļas parfē

ar karamelizētiem lazdu un grieķu riekstiem; pasniedz ar bāltās šokolādes čipsiem

€ 5.00

Saltais gardums

citrona un aveņu sorbets ar meža ogu izlasi

€ 5.00

Bērnu ēdienkarte

Kraukšķīgi kartupeļu burtiņi

ar tomātu – gurķu salātiem un tomātu mērci

€ 4.50

Cūkgaļas karbonāde ar fritētiem kartupeļiem

pasniegta ar tomātu mērci vai majonēzi

€ 6.00

Kartupeļu biezenis ar vistas filejas gabaliņiem

saldkrējuma mērcē

€ 5.00

Plānās pankūkas pildītas ar biezpienu,

pasniedz ar krējuma – vaniļas mērci

€ 4.50

Makaroni ar sieru un tomātu mērci

€ 4.50

vaniļas saldējuma ar zemeņu mērci

€ 3.50

Šokolādes saldējums ar zemeņu mērci

€ 3.50

Plānās pankūkas ar skābo krējumu un omas zapti

€ 4.00

Šokolādes Crepes ar blombīra saldējumu un zemeņu zost

€ 4.50