Ēdienkarte

Īpašie pavasara ēdieni

Svaigu dārzeņu – jūras velšu kokteilis

ar pašu gatavotu anšovu mērci un sezama sēkliņām

€ 7.50

Sīpolu kraukšķos cepta karpa

pasniedz ar medū ceptiem dārzeņiem, kartupeļu kroketēm un klasisku holandes mērci

€ 12.00

Lēni gatavots tītara stilbiņš „Confit”

pasniedz ar kartupeļu rostiem, dārzeņu žuljēnu un pastnieka mājas ķiršu čatnija mērci

€ 14.00

Svētdienas deserts

biezpiena krēms ar burkānu – citronu želeju, persiku pusītēm un šokolādes mērci

€ 4.50

SALĀTI UN UZKODAS

Siltie ceptas pīles krūtiņas salāti

Ar Kuskusu, Svaigiem Salātiem Un Mango – Čili Mērci

€ 9.50

LAŠA "CARPACCIO"

Plānas Zivs Šķēlītes Citronu Sulas Mērcē Ar Zaļajiem Salātiem Un Garnelēm

€ 12.50

Liellopa "CARPACCIO"

plānas gaļas šķēlītes ar erukas salātiem un cietā siera šķēlēm

€ 9.00

CĒZARA SALĀTI

ar ķiploku sviestā ceptām tīģergarnelēm
ar grilētu vistas fileju
ar fritētām bekona šķēlēm

€ 9.50
€ 7.00
€ 7.00

SIERA PLATE "ČETRI DAŽĀDI SIERI"

pasniegta ar sarkanajām vīnogām un marmelādi

€ 14.00

Svaigu dārzeņu buķete ar "fetaki" sieru

“Vidusjūras gaumē” un zaļumu – olīveļļas mērci

€ 5.50

Tvaicētas mēles - dārzeņu salāti

ar majonēzes – tomātu mērci

€ 7.00

"Strebjamais čamdenis"

lapu salāti ar lokiem garā krējuma – rūgušpiena zostē

€  5.00

Ķiploka grauzdiņi podiņā ar siera - ķiploku mērci

€  4.00

garšvielās marinēti, cepti vistu spārniņi

ar saldo čili mērci

€  6.00

fritēti kalmāru un sīpolu gredzeni

mērce pēc izvēles – ķiploku, čili vai majonēze

€  5.50

zupas

Tīģergarneļu - grenlandes garneļu virums

“taizemes gaumē” ar vēžu astītēm, sēnēm, puraviem un kokospienu

€ 10.00

Pikantā tomātu - lēcu zupa

ar krējuma -mārutku piku un cieto sieru

€ 7.00

lustīgā burkānu un spinātu krēmzupa

ar putotu krējuma “micīti”

€ 7.00

Viegls cāļa buljons

ar pikantiem, kraukšķīgiem vistas gaļas pīrādziņiem

€ 4.50

hermīnes īpaši garšīgā dienas zupa

Vaicāt viesmīlim

€ 4.00

OMLETEs

OMLETE

ar garnelēm
ar kūpinātu šķiņķi un sēnēm
ar sieru un tomātiem

€ 8.00
€ 6.00
€ 5.00

Vēršacis

ar ceptu bekonu un svaigo  dārzeņu salātiem

€  5.00

KARSTIE ZIVJU ĒDIENI

Uz restēm cepta sviesta zivs fileja (eskolārs)

ar biešu biezeni, bazilika pesto mērcē ceptiem kartupeļiem un  seleriju – citrona salātiem

€  14.00

cepta laša fileja

ar kokteiļgarnelēm un spinātiem; pasniedz ar karamelizētiem dārzeņiem un kaperu ogu – pesto mērci

€ 16.00

Cepeškrāsnī cepta varavīksnes forele

pasniedz uz sezonas dārzeņu “ķiseņa” ar šalotes sīpolu – baltvīna mērci mērci

€ 15.00

Krāsnī cepta ūsainā sama fileja

pasniedz ar pērļu grūbām, šalotes sīpoliem, citronu krēmu un ceptiem sīpolu kraukšķiem

€ 15.00

Cepta piekrastes mencas fileja

ar dārzeņu relišu, zaļo zirnīšu biezeni un pērļu grūbām ar kaltētiem tomātiem

€ 14.00

Vidusjūrā audzētas melnās mīdijas

čaulās, sautētas tomātu – ķiploku mērcē ar baltvīnu

€ 12.00

"LIEPĀJAS MENCIŅI"

apdūmota menca ar kartupeļiem, sīpoliem un dillēm saldajā krējumā, sacepta keramikas podiņā

€ 10.50

KARSTIE GAĻAS ĒDIENI

Liellopa ciskas steiks

ar rozā piparu mērci; pasniedz ar fritētiem saldajiem kartupeļiem, ceptu ķiploku, tomātu un karamelizētiem sīpoliem

€ 22.00

Rudens jēra

dārzeņu ragū podiņā, ar mozarellas siera mici

€ 11.00

Kļavu sīrupā glazēta, uz restēm cepta cūkgaļas karbonāde

ar kauliņu; pasniedz ar ceptiem kartupeļiem ar sieru, saldu sīpolu biezeni un adžikas krēmu

€ 14.00

Garšaugos vircota - cepta cūkas fileja

pasniedz ar kartupeļu – gaileņu kārtojumu un smeķīgu šmormērci

€ 14.00

Cepeškrāsnī gatavota, garda vistas fileja

panēta gremolatā; pasniedz ar kartupeļu gratinu, dārzeņu žiļjēnu un zilā siera mērci

€ 14.00

Šmorētas cūkgaļas ribiņas

ar zaļumu sviestā ceptām sezonas dārzeņiem pildītām kartupeļu laiviņām un tumšo timiāna mērci

€ 14.00

Krāsnī apcepta, maiga pīles krūtiņa

ar kartupeļu – burkānu biezeni, apelsīnu marmelādes mērci un marinētām bietēm

€ 16.00

"Pikantās vēstulītes"

cepti, pildīti buļļa pauti ar dārzeņu spageti un “Pastnieka mājā” gatavotu grilmērci

€ 12.00

Pastnieka Arvīda iecienītā "BUKSTIŅA"

biezputra ar kūpinātas gaļas – sīpolu zosti

€ 7.50

PASTA UN VEĢETĀRIE ĒDIENI

Pērļu grūbu risotto

ar meža sēņu izlasi, zaļajiem pākšu zirnīšiem un parmezāna sieru

€ 10.00

Pasta penne

 ar vistas krūtiņu, spinātiem, marinētiem ķekartomātiem un Gran Moravia sieru

€ 8.50

Pappardelle pasta

ar jūras veltēm maiga saldkrējuma mērcē un cieto sieru

€ 12.50

Kartupeļu pankūkas

ar karstiem sēņu salātiem un zaļumu krējuma mērci

€ 7.00

DESERTI

Maiga baltās šokolādes siera kūka

ar ķiršiem un kivi mērci

€ 5.00

Kārtainās mīklas bļodiņA

ieceptas karstas ogas ar olu krēmu; pasniedz ar pašu gatavotu plombīra saldējumu

€ 5.00

Sātīgais krēms brulē

ar kazenēm un grauzdētu brūnā cukura griljāžu

€ 5.00

Zemeņu - vaniļas parfē

ar karamelizētiem lazdu un grieķu riekstiem; pasniedz ar bāltās šokolādes čipsiem

€ 5.00

Saltais gardums

citrona un aveņu sorbets ar meža ogu izlasi

€ 5.00

Hermīnes dienas deserts

vaicāt savam viesmīlim

€ 4.00

Bērnu ēdienkarte

Kraukšķīgi kartupeļu burtiņi

ar tomātu – gurķu salātiem un tomātu mērci

€ 4.50

Cūkgaļas karbonāde ar fritētiem kartupeļiem

pasniegta ar tomātu mērci vai majonēzi

€ 6.00

Kartupeļu biezenis ar vistas filejas gabaliņiem

saldkrējuma mērcē

€ 5.00

Plānās pankūkas pildītas ar biezpienu,

pasniedz ar krējuma – vaniļas mērci

€ 4.50

Makaroni ar sieru un tomātu mērci

€ 4.50

vaniļas saldējuma ar zemeņu mērci

€ 3.50

Šokolādes saldējums ar zemeņu mērci

€ 3.50

Plānās pankūkas ar skābo krējumu un omas zapti

€ 4.00

Šokolādes Crepes ar blombīra saldējumu un zemeņu zost

€ 4.50