Restorāns "Pastnieka Māja" aicina darbā pavāru ar pieredzi. Sūti savu CV uz info@pastniekamaja.lv vai zvani .+37129113186.

Ēdienkarte


ĒDIENKARTE

Pasūtiet līdzi ņešanai vai ar piegādi

 (piegādes maksa 3.00-5.00 €)

(iepakojums - 0.45€ gb)

 


 

 

 

Salāti un uzkodas     €

 

 
  • Siltie ceptas pīles krūtiņas salāti ar kuskusu, svaigiem salātiem un mango - čili mērci (1)
9.50
  • Laša "carpaccio"- plānas zivs šķēlītes citronu sulas mērcē ar zaļajiem salātiem un garnelēm (2,4,7)
12.50
  • Liellopa "carpaccio"- plānas gaļas šķēlītes ar erukas salātiem un cietā siera „Grand moravia” šķēlēm (1,7)
9.00
  • Romiešu salāti ar ķiploku sviestā ceptām tīģergarnelēm (1,2,3,4,7,10)
9.50
  • Romiešu salāti ar grilētu vistas fileju (1,3,4,7,10)
7.00
  • Romiešu salāti ar fritētām bekona šķēlēm (1,3,4,7,10)
7.00
  • Siera plate "četri dažādi sieri" pasniegta ar sarkanajām vīnogām un marmelādi (3,7)
14.00
  • Svaiga dārzeņu buķete ar fetaki sieru "vidusjūras gaumē" ar zaļumu - olīveļas mērci                                                                                                            
5.00
  • Tvaicētas mēles - dārzeņu salāti ar majonēzes - tomātu mērci; pasniedz - ceptā spring roll  mīklas bļodiņā (1,3,7,10)
6.50
  • "Strebjamais čamdenis"- lapu salāti ar lokiem garā krējuma - rūgušpiena zostē (7)
5.00
  • Ķiploku grauzdiņi podiņā ar siera-ķiploku mērci
4.00
  • Garšvielās marinēti, cepti vistas spārniņi, čilli mērce 
6.00
  • Fritēti kalmāru un sīpolu gredzeni (ķiploku, saldo čilli vai majonēzes mērce)
5.00
  • Kartupeļu pankūkas ar karstiem sēņu salātiem un zaļumu krējuma mērci
6.50

         

 

 

Omletes (līdz 14:00)  
  • Omlete ar garnelēm (1,2,3,7,10)
8.00
  • Omlete ar kūpinātu šķiņķi un sēnēm (1,3,7,10)
6.00
  • Omlete ar sieru un tomātiem (1,3,7,10)
5.00
  • Vēršacis ar ceptu bekonu un svaigo dārzeņu salātiem (3)
5.00

ZUPAS     €
  • Tīģergarneļu -  grenlandes garneļu virums "taizemes gaumē" ar vēžu astītēm, sēnēm, puraviem un kokospienu (2,7)
10.00
  • Pikantā tomātu - lēcu zupa ar krējuma - mārrutku piku (1,7,9)
6.00
  • Lustīga burkānu un spinātu krēmzupa ar putotu krējuma "micīti" (1,7,11)
7.00
  • Viegls cāļa buljons ar pikantiem, kraukšķīgiem vistas gaļas pīrādziņiem (1,3,7,9,11)
4.50
  • Hermīnes īpaši garšīgā dienas zupa
4.00

 

 
   

Karstie zivju ēdieni     €

 

 
  • Uz restēm cepta sviesta zivs fileja ar biešu biezeni, bazilika pesto mērcē ceptiem kartupeļiem un  seleriju - citrona salātiem (4,7,8,9)
13.00
  • Kārtainās mīklas kažokā cepta laša fileja ar kokteiļgarnelēm un spinātiem; pasniedz ar karamelizētiem dārzeņiem un kaperu ogu - pesto mērci (1,2,3,4,7,8,11)
15.00
  • Cepeškrāsnī cepta varavīksnes forele; pasniedz uz sezonas dārzeņu "ķiseņa" ar sīpolu mērci (4,7)
14.50
  • Krāsnī cepta ūsainā sama fileja; pasniedz ar kvinojas putraimiem, citronu krēmu un ceptiem sīpolu kraukšķiem (4,7)
13,50
  • Cepta piekrastes mencas fileja ar dārzeņu relišu, zaļo zirnīšu biezeni un pērļu grūbām ar kaltētiem tomātiem (1,4,7,9)
12.00
  • Vidusjūrā audzētas melnās mīdijas čaulās, sautētas tomātu - ķiploku mērcē ar baltvīnu (2,9,11)
11.00
  • "LIEPĀJAS MENCIŅI" (apdūmota menca ar kartupeļiem, sīpoliem un dillēm saldajā krējumā, sacepta keramikas podiņā) (4,7)
9.50

 

 

 

 
   

Karstie gaļas ēdieni     €

 

 
  • Liellopa steiks ar rozā piparu mērci; pasniedz ar fritētiem kartupeļiem, ceptu ķiploku tomātu un karamelizētiem sīpoliem (7)
19.95
  • Rudens jēra - dārzeņu ragū podiņā, ar mozarellas siera mici (1,7)
10.00
  • Kļavu sīrupā glazēta, uz restēm cepta cūkgaļas karbonāde ar kauliņu; pasniedz ar ceptiem kartupeļiem ar sieru, saldu sīpolu biezeni un adžikas krēmu (7,12)
12.00
  • Garšaugos vircota - cepta cūkas fileja; pasniedz ar kartupeļu - gaileņu kārtojumu un smeķīgu šmormērci (6,7,10)
11.00
  • Cepeškrāsnī gatavota, garda vistas fileja, panēta gremolatā; pasniedz ar cukini sacepumu un zilā siera mērci (1,3,7)
12.00
  • Šmorētas cūkgaļas ribiņas ar zaļumu sviestā ceptām sezonas dārzeņiem pildītām kartupeļu laiviņām un tumšo timiāna mērci (6)
12.00
  • Krāsnī apcepta, maiga pīles krūtiņa ar kartupeļu - burkānu biezeni, apelsīnu marmelādes mērci un marinētām bietēm (7)
14.00
  • "Pikantās vēstulītes" - cepti, pildīti buļļa pauti ar dārzeņu spageti un "Pastnieka mājā" gatavotu grilmērci (10)
12.00
  • Pastnieka Arvīda iecienītā "BUKSTIŅA" biezputra ar kūpinātas gaļas - sīpolu zosti (1,7)
6.50

 

 
   

PASTA UN VEĢETĀRIE ĒDIENI     €
  • Pērļu grūbu risotto ar meža sēņu izlasi, zaļajiem pākšu zirnīšiem un parmezāna sieru (1,7)
9.00
  • Makaroni penne ar vistas krūtiņu, spinātiem, marinētiem ķekartomātiem un Gran Moravia sieru (1,3,7)
8.50
  • Pappardelle pasta ar jūras veltēm maiga saldkrējuma mērcē un cieto sieru (1,2,3,7)
12.50
  • Kartupeļu pankūkas ar karstiem sēņu salātiem un zaļumu krējuma mērci (3,7,9,10)
6.00

 

 

 

 
   

Deserti     €

 

 
  • Maiga baltās šokolādes siera kūka ar ķiršiem un kivi mērci (1,3,7)
5.00
  • Kārtainās mīklas bļodiņā ieceptas karstas ogas ar olu krēmu; pasniedz ar pašu gatavotu plombīra saldējumu (1,3,7)
5.00
  • Sātīgais krēms brulē ar kazenēm un grauzdētu brūnā cukura griljāžu (3,7)
5.00
  • Zemeņu - vaniļas parfē ar karamelizētiem lazdu un grieķu riekstiem; pasniedz ar bāltās šokolādes čipsiem (3,5,7,8)
4.50
  • Saltais gardums - citrona un aveņu sorbets ar meža ogu izlasi
5.00
  • Hermīnes dienas deserts (vaicāt savam viesmīlim)
4.00

 

          

1 – lipeklis (glutēns) – labība un tās rodukti, 2 – vēžveidīgie, 3 – olas, 4 – zivis, 5 – zemesrieksti, 6 – sojas pupas, 7 – piens, piena produkti (ietverot laktozi), 8 – rieksti, 9 – selerija, 10 – sinepes, 11 – sezama sēklas, 12 – sēra dioksīds un sulfīti      

 

 
 

 

 

Visas tiesības aizsargātas © 2023 Restorāns Pastnieka Māja

WebMaster : ESPortfolio.lv


Draugi:


Norēķinu rekvizīti: SIA “Emeda”, Kr. Valdemāra iela 20/24-15, Liepāja, LV-3401,
Reģ. Nr.: 42103029089, AS Citadele banka, Kods: PARXLV22, Konta Nr.: LV65PARX0008759620004