Ēdienkarte


Pasūtiet līdzi nešanai vai ar piegādi

Bērnu ēdienkarte | Vīnu karte | Dzērienkarte
 

 

Salāti un uzkodas     €

 

 
  • Siltie ceptas pīles krūtiņas salāti ar kuskusu, svaigiem salātiem un mango - čili mērci
 6.60
  • Laša "carpaccio"- plānas zivs šķēlītes citronu sulas mērcē ar zaļajiem salātiem un garnelēm
 8.75
  • Liellopa "carpaccio"- plānas gaļas šķēlītes ar erukas salātiem un cietā siera „Grand moravia” šķēlēm
 6.50
  • Grenlandes garneļu - tīģergarneļu kokteilis ar avokado un bazilika - ķiploku mērci
 9.50
  • Cēzara salāti ar ķiploku sviestā ceptām tīģergarnelēm
 8.95
  • Cēzara salāti ar grilētu vistas fileju
 5.95
  • Cēzara salāti ar fritētām bekona šķēlēm
 5.95
  • Siera plate "četri dažādi sieri" pasniegta ar sarkanajām vīnogām un marmelādi
 12.00
  • Īslandes mencu aknu salāti ar paipalu olām, svaigiem dārzeņiem un dižonas sinepju mērci
 6.75
  • Mocarellas siers ar tomātiem, salātu lapām un svaiga bazilika mērci
 5.50
  • Svaigu dārzeņu buķete ar "fetaki" sieru "Vidusjūras gaumē" un zaļumu – olīveļļas mērci
 4.55
  • Tvaicētas mēles - dārzeņu salāti ar majonēzes - tomātu mērci; pasniedz - ceptā spring roll  mīklas bļodiņā
 4.85
  • "Strebjamais čamdenis"- lapu salāti ar lokiem garā krējuma - rūgušpiena zostē
 3.50
   

Omlete     €
  • Omlete ar garnelēm
 5.50
  • Omlete ar kūpinātu šķiņķi
 4.50
  • Omlete ar sieru un tomātiem
 4.00
  • Omlete ar vistas gaļu un dārzeņiem
 4.50
  • Vēršacis ar ceptu bekonu un svaigo  dārzeņu salātiem
 4.00
   

ZUPAS     €
  • Tīģergarneļu -  grenlandes garneļu virums "taizemes gaumē" ar vēžu astītēm, sēnēm, puraviem un kokospienu
 7.95
  • Vistas - dārzeņu zupa ar rīsu nūdelēm
 3.95
  • Pikantā tomātu - lēcu zupa ar krējuma - mārrutku piku
 3.75
  • Lustīga burkānu un spinātu krēmzupa ar putotu krējuma "micīti"
 3.75
  • Viegls cāļa buljons ar pikantiem, kraukšķīgiem vistas gaļas pīrādziņiem
 3.55
  • Hermīnes īpaši garšīgā dienas zupa
 3.35
   

Karstie zivju ēdieni     €

 

 
  • Uz restēm cepta sviesta zivs fileja ar biešu biezeni, bazilika pesto mērcē ceptiem kartupeļiem un  seleriju - citrona salātiem
 9.50
  • Kārtainās mīklas kažokā cepta laša fileja ar kokteiļgarnelēm un spinātiem; pasniedz ar karamelizētiem dārzeņiem un kaperu ogu - pesto mērci
 12.65
  • Cepeškrāsnī cepta varavīksnes forele; pasniedz uz sezonas dārzeņu "ķiseņa" ar sīpolu mērci
 11.50
  • Iecienītā butes fileja zaļumu garoziņā ar tvaicētiem dārzeņiem un spinātu mērci
 7.50
  • Krāsnī cepta ūsainā sama fileja; pasniedz ar kvinojas putraimiem, citronu krēmu un ceptiem sīpolu kraukšķiem
 10.95
  • Cepta piekrastes mencas fileja ar dārzeņu relišu, zaļo zirnīšu biezeni un pērļu grūbām ar kaltētiem tomātiem
 8.95
  • Atlantijas piekrastē zvejotu zaļo gliemeņu pusītes kokosriekstu piena - karija mērcē ar čili un pašu gatavotiem tortiljas čipsiem ar sezama sēkliņām
 13.75
  • Vidusjūrā audzētas melnās mīdijas čaulās, sautētas tomātu - ķiploku mērcē ar baltvīnu
 9.00
  • "LIEPĀJAS MENCIŅI" (apdūmota menca ar kartupeļiem, sīpoliem un dillēm saldajā krējumā, sacepta keramikas podiņā)
 7.75
   

Karstie gaļas ēdieni     €

 

 
  • Liellopa steiks ar rozā piparu mērci; pasniedz ar fritētiem kartupeļiem, ceptu ķiploku tomātu un karamelizētiem sīpoliem
 16.95
  • Rudens jēra - dārzeņu ragū podiņā, ar kārtainās mīklas - siera mici
 7.50
  • Zaļumu rīvmaizē, cepts brieža filejas steiks; pasniedz ar kartupeļu - pastinaka biezeni un dzērveņu mērci
 17.95
  • Kļavu sīrupā glazēta, uz restēm cepta cūkgaļas karbonāde ar kauliņu; pasniedz ar ceptiem, pildītiem kartupeļiem mundierī, saldu sīpolu biezeni un adžikas krēmu
 7.85
  • Garšaugos vircota - cepta cūkas fileja; pasniedz ar kartupeļu - gaileņu kārtojumu un smeķīgu šmormērci
 7.65
  • Cepeškrāsnī gatavota, garda vistas fileja, panēta gremolatā; pasniedz ar cukini sacepumu un zilā siera mērci
 7.85
  • Šmorētas cūkgaļas ribiņas ar zaļumu sviestā ceptām sezonas dārzeņiem pildītām kartupeļu laiviņām un tumšo timiāna mērci
 8.75
  • Krāsnī apcepta, maiga pīles krūtiņa ar kartupeļu - burkānu biezeni, apelsīnu marmelādes mērci un marinētām bietēm
 9.50
  • "Pikantās vēstulītes" - cepti, pildīti buļļa pauti ar dārzeņu spageti un "Pastnieka mājā" gatavotu grilmērci
 7.00
  • Pastnieka Arvīda iecienītā "BUKSTIŅA" biezputra ar kūpinātas gaļas - sīpolu zosti
 4.75
   

Pasta un Veģetārie ēdieni     €
  • Pērļu grūbu risotto ar meža sēņu izlasi, zaļajiem pākšu zirnīšiem un parmezāna sieru
 6.00
  • Makaroni penne ar vistas krūtiņu, spinātiem, marinētiem ķekartomātiem un Gran Moravia sieru
 6.75
  • Pappardelle pasta ar jūras veltēm maiga saldkrējuma mērcē un cieto sieru
 9.25
  • Dārzeņu - rīsu nūdeļu voks ar indijas riekstiem, ūdens kastaņiem un kokospiena - karija mērci
 7.00
  • Kartupeļu pankūkas ar karstiem sēņu salātiem un zaļumu krējuma mērci
 5.00
  • Vareņiki, pildīti ar sēņu - kartupeļu biezeni; pasniedz ar skābo krējumu un dillēm
 7.25
  • Ravioli ar vistas gaļas pildījumu; pasniedzam ar krēmīgu tomātu - čili krējuma mērci
 8.75
   

Deserti     €

 

 
  • Maiga baltās šokolādes siera kūka ar ķiršiem un kivi mērci
 3.75
  • Šokolādes fondants ar riekstu izlases saldējumu un citrona mērci
 4.50
  • Kārtainās mīklas bļodiņā ieceptas karstas ogas ar olu krēmu; pasniedz ar pašu gatavotu plombīra saldējumu
 4.65
  • Sātīgais krēms brulē ar kazenēm un grauzdētu brūnā cukura griljāžu
 4.50
  • Tropisko augļu Consomme ar ceptu ābolu un aveņu sorbetu
 5.50
  • Zemeņu - vaniļas parfē ar karamelizētiem lazdu un grieķu riekstiem; pasniedz ar bāltās šokolādes čipsiem
 4.00
  • Saltais gardums - citrona un aveņu sorbets ar meža ogu izlasi
 4.50
  • Hermīnes dienas deserts (vaicāt savam viesmīlim)
 3.00
   
 

 

 

Visas tiesības aizsargātas © 2021 Restorāns Pastnieka Māja

WebMaster : ESPortfolio.lv


Draugi:


Norēķinu rekvizīti: SIA “Emeda”, Kr. Valdemāra iela 20/24-15, Liepāja, LV-3401,
Reģ. Nr.: 42103029089, AS Citadele banka, Kods: PARXLV22, Konta Nr.: LV65PARX0008759620004